Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

RealWear AR Glass - Augmented Reality

The virtual future is now

Van den Pol is pionier bij de ondersteuning op afstand voor ingebruikname en onderhoud van industriële besturingsinstallaties. De corona-uitbraak versnelt deze toepassing aanzienlijk.

Door de lockdowns mogen onze medewerkers vaak niet op locatie actief zijn. Met als drijver manieren te vinden waarop iets wel kan, blijkt veel meer mogelijk dan gedacht. Via een simulatieopstelling op ons Nederlandse hoofdkantoor is een Amerikaanse klant op afstand door het inbedrijfstellingsproces geleid. Bij een nieuwe productielijn voor friet in Marokko gingen we nog een stap verder. Virtual reality gaf onze specialisten ogen en oren ter plaatse. Vanuit Nederland lieten zij lokale medewerkers in Marokko met behulp van een VR-bril de juiste handelingen uitvoeren. In samenwerking met Kiremko B.V. een primeur voor de aardappelverwerkende industrie. De ingebruikstelling verliep probleemloos en binnen planning.

Ook in andere sectoren waaronder vegetarische voeding, zetmeelverwerking en afvalverwerking ondersteunt Van den Pol steeds vaker op afstand. Door onze kennis en ervaring virtueel in te zetten, neemt de efficiency voor klanten aanzienlijk toe. Daarom zal deze toepassing een grote vlucht nemen, ook als het coronavirus onder controle is. Net als bij aanwezigheid op locatie blijft de kwaliteit gegarandeerd. Via een app kunnen monteurs ter plaatse een nieuwe lijn vooraf stap voor stap controleren.

   Vorig project Volgend project  

Naam:
RealWear AR Glass - Augmented Reality

Plaats:
Wereldwijd